Polievky & Predjedlá
Japonská sójová polievka s tofu, jarnou cibuľkou a riasami.
A: 2,4,6
Tradičná thajská polievka Tom Yum s kuracím mäsom, zeleninou a kokosovým mliekom.
A: 2,4,14
Pikantný rybací vývar so zeleninou.
A: 2,4,6,14
Japonská krevetová polievka so zeleninou a udong rezancami.
A: 2, 4, 6
Šalát z morských rias Wakame.
A: 2,4,6,11,14
Japonské grilované pirôžky s teriyaki omáčkou
A: 1,3,6,11

Ceny sú v EUR vrátane DPH. Gramáže mäsa a rýb sú uvádzané v surovom stave. Gramáže práloh a cestovín, šalátov a ostatných jedál sú uvádzané v hotovom stave. Obsah polievok je uvádzaný v litroch. Zoznam hlavných alergénnych potravín a ich označenie: • 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody). • 2. Kôrovce a výrobky z nich • 3. Vajcia a výrobky z nich • 4. Ryby a výrobky z nich. • 5. Arašidy a výrobky z nich. • 6. Sójové zrná a výrobky z nich • 7. Mlieko a výrobky z neho. • 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. • 9. Zeler a výrobky z neho. • 10. Horčica a výrobky z nej. • 11. Sezamové semená a výrobky z nich. • 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg, alebo 10 mg/l. • 13. Vlčí bob a výrobky z neho. • 14. Mäkkýše a výrobky z nich.